Leiden Lions

Main banner

Nieuws

Nieuwe jeugdtrainer: Willy Schut

Beste Leden,

Zoals jullie waarschijnlijk aan het eind van vorig seizoen al vernomen hebben, zijn de wegen van Ron Berteling en Leiden Lions uit elkaar gegaan. Wij willen Ron en de mensen die het mogelijk gemaakt hebben om Ron aan onze club te verbinden, graag bedanken voor een vruchtvolle samenwerking in de afgelopen twee seizoenen.

Vol goede moed zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe trainer. Deze hebben wij gevonden in Willy Schut. Willy is nog steeds actief speler bij Den Bosch. Hij heeft voor verschillende clubs gespeeld als HIJS, Amstel Tijgers en Dordrecht om er een paar te noemen.

Verder heeft hij de jeugd van Dordrecht en Zoetermeer getraind met goede resultaten. Wat ook nog het vermelden waard is, is dat Willy trainingskampen voor de jeugd organiseert. Hopelijk kunnen we op dat gebied ook een vruchtvolle samenwerking realiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Willy ons kan helpen met ons doel om de Leiden Lions beter te maken.

In de loop van de komende weken zal iedereen Willy aan het werk kunnen zien op de maandag training. Laten we hem welkom heten en hem de tijd en ruimte geven om onze kids te leren wat ze nodig hebben om lekker te gaan ijshockeyen.