Leiden Lions

Main banner

Nieuws

Onze jeugdtrainers voor aankomend seizoen

Patrick Kuzee ( Trainer en coach u10 ):

Beste Leiden Lions,
Ik ben Patrick Kuzee en ik zal de U10-trainer / coach zijn voor het seizoen 2018/2019.
Voor degenen die mij nog niet kennen, zal ik mijzelf alvast kort voorstellen.
In het verleden kwam ik als speler uit voor verschillende teams en nadat ik uiteindelijk was gestopt, werd ik na een tijd enthousiast om mijn carrière in het seizoen 2012/2013 voort te zetten als (jeugd) trainer/coach voor Zoetermeer. Momenteel ben ik IJHTC 2 opgeleid, en ook op afroep actief voor de NIJB. Nadat het afgelopen seizoen was afgelopen en na enige overwegingen naar aanleiding van de veranderingen bij de clubs, besloot ik na mijn tijd bij HYS Den Haag om mijn carrière bij de Leiden Lions voort te zetten.
Ik ben een gepassioneerde trainer/coach die de kinderen op alle gebieden wil ontwikkelen, om het beste in het team naar boven te brengen, maar ook met elk kind als individu. Ik blijf mijzelf daarom ook ontwikkelen om dit te waarborgen. Elk jaar ga ik naar Canada waar ik o.a. contacten heb met verschillende trainers en coaches op verschillende (jeugd) niveaus tot en met junior hockey en volwassen (pro) competities. Ik onderhoud ook contacten met de NIJB en wil in de toekomst graag blijven groeien door middel van bijscholing. Dit komt natuurlijk uiteindelijk in het voordeel van de spelers en (huidige en toekomstige) teams die ik zal trainen en coachen.
In het verleden naast hockey ben ik ook een honkbalspeler geweest en actief in deze sport als trainer en coördinator in mijn latere jaren. En of dit niet genoeg is, ik had ook mijn eigen sledehondenteam waarmee ik internationale (sneeuw)wedstrijden heb gelopen.
In mijn dagelijkse werk ben ik een behandelaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie voor een FACT jeugdteam in Rotterdam. Vanwege mijn opleidingen op het gebied van pedagogiek en ontwikkeling, neem ik ook bepaalde onderdelen mee naar mijn werk als trainer/coach.
Mijn twee dochters Hayley en Jayna komen ook mee naar de Leiden Lions. Beiden spelen al sinds jonge leeftijd, begonnen in Zoetermeer en vorig seizoen bij HYS Den Haag. Met mij hopen ze ook op een leuke en succesvolle tijd in Leiden.
Met sportieve groet,
Patrick Kuzee


Michel Forster ( Trainer en coach u12 en TC jeugd ):

Ik ben Michel Förster, de trotse vader van mijn 2 zonen Mike en Chris die alle 2 ijshockeyen.
In mijn jeugd heb ik ijshockey gespeeld bij HOKIJ in Den Haag waar ik met 14 jaar oud moest stoppen vanwege mijn gezondheid 
Van mijn 20e tot 22e heb ik nog even recreatie ijshockey gespeeld.

Toen mijn eerste zoon 6 jaar oud was gingen we met hem naar de ijshockeyschool, de jongste was toen 3 en wou natuurlijk ook. 
Dus zo is ijshockey weer terug in mijn leven gekomen.

Op de tribune zitten toekijken is niets voor mij, al snel stond ik op het ijs bij de ijshockeyschool in Zoetermeer. In Zoetermeer heb ik 4 jaar op het ijs gestaan als trainer van de ijshockeyschool, u8 en u10 en tevens een rol vervuld als coach.

Na enige ontevredenheid bij onze vorige club ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe club, aangezien Leiden Lions de mogelijkheid gaf om meer te doen dan alleen training geven heb ik de keuze gemaakt en vanaf aankomend seizoen kom ik en mijn 2 kinderen bij Leiden Lions.

Ik ga zoals velen al hebben gezien een deel uitmaken van de technische commissie van de jeugd tot u12, ik ga op het ijs staan als trainer bij de u12 en ga de rol vervullen als coach van de u12.

We zien elkaar snel, naast of op het ijs!!!

Met vriendelijke groet,

Michel Förster