Leiden Lions

Main banner

Nieuws

Oproep: sponsoren gezocht

Beste Leden, 

Zoals we allen maar al te goed weten is ijshockey een dure sport. Wij doen onze best om de kosten voor de leden van de Leiden Lions zo laag mogelijk te houden. De voornaamste bron van inkomsten is momenteel de contributies.

Wat betreft de sponsorinkomsten valt het momenteel nog een beetje tegen, als kunnen we wel aankondigen dat Joor IT bereid is om komend seizoen onze hoofdsponsor te zijn, waarvoor we Dave Dickhoff enorm dankbaar zijn. 

We zijn echter op zoek naar meer sponsoren, vooral om de komende jaren de contributie op het huidige niveau te kunnen houden.

Hiervoor willen we jullie om hulp vragen. We verzoeken jullie om in jullie netwerk, bij de bedrijven waar jullie werken en/of kennissen op zoek te gaan naar sponsoren die bereid zijn om onze vereniging financieel te ondersteunen. 

Voor bijvoorbeeld €250,- komt het logo van de sponsor op onze verenigingssite, maar ook op de shirts zijn er nog plekken vrij voor sponsoren. Zoals het er nu voorstaat komt nu alleen het logo van JoorIT op de nieuw te bestellen shirts, maar er zijn natuurlijk meer plekken vrij voor mooie bedrijven en instanties. Ook is het mogelijk om een team te sponsoren.  

Verzoek jullie vriendelijk maar dringend om in jullie omgeving te zoeken naar mogelijkheden en deze naar mij terug te koppelen. Alle ideeën en vooral acties zijn welkom, hoop vooral op een aantal bedrijven die ons willen helpen. 

Hoor graag van jullie, alvast bedankt voor de hulp in deze!

Met vriendelijke groet,

Hans Zwerus

Voorzitter Leiden Lions