Leiden Lions

Main banner

Sponsoring

Sport is belangrijk. Sport is niet alleen een populaire manier van vrijetijdsbesteding, maar levert ook een wezenlijke bijdrage aan de samenleving.
 
Sport en bewegen verbeteren de gezondheid, sport vergroot de samenhang in en de binding met de maatschappij, en sport is een bron van nationale trots en uitstraling. Miljoenen mensen genieten actief èn passief van sport.
 
Daarom biedt sport een ideaal platform om u als bedrijf aan al die actieve en passieve sporters te presenteren.

Waarom Leiden Lions ?
In één seizoen wordt de ijshal bezocht door ongeveer 100.000 bezoekers, daarmee is het relatief gezien de best bezochte sportlocatie van Leiden. De Leiden Lions hebben zelf circa 200 leden.

De Leiden Lions, opgericht in 1979, streeft naar een zo hoog mogelijk niveau voor de teams, biedt bijzonder veel aandacht aan de jeugd en weet tevens de sfeer voor recreatief ijshockey optimaal te houden.
 
Sponsoring van Leiden Lions biedt u als bedrijf dè win-win situatie waar u bij sportsponsoring naar zoekt: optimale exposure bij een gezellige club.
 
Wat zijn de mogelijkheden ?  
Door middel van direct exposure kunt u Leiden Lions sponsoren. Met direct exposure dient u te denken aan onmiddellijk zichtbare reclameuitingen, zoals reclameborden in de ijshal, een advertentie op de website, shirtreclame etc.

Heeft u vragen ?
Mocht het vorenstaande uw interesse hebben gewekt, hetgeen wij uiteraard ten zeerste hopen, neemt u dan contact op met een van de leden van de sponsorcommissie of stuur een bericht naar sponsoring@leiden-lions.nl
 
Wij hopen van harte u als sponsor te mogen begroeten!
 
De Sponsorcommissie,

Jasper Maassen en Gijs Wassenaar

Sponsoren

Het laatste nieuws