Leiden Lions

Main banner

Sponsoring

Sponsor Joor it Sponsor Reijken

Club van 50
De bovenstaande bedrijven sponsoren Leiden Lions via de Club van 50.

Ook u kunt persoonlijk of met uw bedrijf lid worden van de Club van 50. Voor een (minimale) bijdrage van € 50,- wordt uw naam of de naam van uw bedrijf (inclusief logo) op deze pagina vermeld. Ook zullen wij in onze social media uitingen direct exposure geven aan u of uw bedrijf door plaatsing van uw logo of een foto.

Sponsorbord in ijshal
U kunt Leiden Lions ook steunen en tegelijkertijd de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten door het aanschaffen van een sponsorbord in de ijshal. Er zijn diverse tarieven voor de borden en banners. De goedkoopste optie kost € 300,- per jaar. De helft van de opbrengst van de sponsorborden vloeien terug naar de clubkas van de vereniging.

Andere sponsormogelijkheden
Zoekt u liever aan andere sponsormogelijkheid? Wij komen graag met u in contact. U kunt Leiden Lions bijvoorbeeld op de volgende manieren sponsoren:

  • een advertentie op onze website
  • reclame op ons wedstrijdtenue
  • een reclamebord in onze ijshal
  • lidmaatschap van Club van 50
  • anonieme sponsoring

Waarom sponsoring?
Sport is belangrijk. Sport is niet alleen een populaire manier van vrijetijdsbesteding, maar levert ook een wezenlijke bijdrage aan de samenleving. Sport en bewegen verbeteren de gezondheid, sport vergroot de samenhang in en de binding met de maatschappij. Sport is een bron van nationale trots en uitstraling. Miljoenen mensen genieten actief en passief van sport.

Sport biedt een ideaal platform om u als bedrijf aan al die actieve en passieve sporters te presenteren.

Waarom Leiden Lions?
Gedurende een seizoen wordt de ijshal door ongeveer 100.000 bezoekers bezocht en is daarmee relatief bekeken de best bezochte sportlocatie van Leiden. De Leiden Lions hebben zelf ongeveer 150 leden.

De Leiden Lions, opgericht in 1979, streeft naar een zo hoog mogelijk niveau voor de teams, biedt bijzonder veel aandacht aan de junioren en weet tevens de sfeer voor recreatief ijshockey optimaal te houden. Sponsoring van Leiden Lions biedt u als bedrijf een win-win situatie waar u bij sportsponsoring naar zoekt: optimale exposure bij een gezellige club.

Vragen?
Hebben wij uw interesse gewekt? Neemt u gerust contact op met de sponsorcommissie.

Wij hopen van harte u als sponsor te mogen begroeten!

De Sponsorcommissie,
Jasper Maassen en Gijs Wassenaar