Wervingscampagne scheidsrechters

Share

IJshockey Nederland is gestart met een wervingscampagne van scheidsrechters, het derde team op het ijs, Team Stripes!

Kandidaten voor Team Stripes kunnen zich via de speciaal hiervoor ontworpen webpagina aanmelden. De aanmelding komt binnen bij IJshockey Nederland. Binnen 24 uur neemt het bondsbureau (Wilma Olijhoek) contact op met de kandidaat en stuurt het bondsbureau de contactgegevens van de kandidaat naar de lokale scheidsrechterscoördinator.

Na ontvangst van de contactgegevens van de kandidaat neemt de lokale scheidsrechterscoördinator direct (binnen 48 uur) contact op met de aspirant-scheidsrechter.

Er ligt een duidelijke taak bij de lokale scheidsrechterscoördinator om de kandidaat te bellen, enthousiast te maken en te binden. Na dit contact koppelt de lokale scheidsrechterscoördinator de acties en resultaten terug aan het bondsbureau (Wilma Olijhoek).

Ter verzending aan de aspirant-scheidsrechters ontvangen de lokale scheidsrechterscoördinatoren van de scheidsrechterscommissie lesmateriaal waaronder het digitale spelregelboek en de digitale handleiding ‘beginnende scheidsrechter’. Deze materialen worden direct gedeeld met de aspirant-scheidsrechters ter voorbereiding op de opleiding tot scheidsrechter.

Bij voldoende aanmeldingen zal de scheidsrechterscommissie in overleg met de lokale scheidsrechterscoördinatoren een opleiding geven.

Bij vragen kunnen de lokale scheidsrechterscoördinatoren terecht bij de scheidsrechterscommissie.

Nieuwsbrief

Volg Leiden Lions op het scherpst van de schaats en abonneer je op onze nieuwsbrief.