Leiden Blues

Leiden Blues

De Leiden Blues zijn in 2012 opgericht als afsplitsing van de Rusty Blades om meer ruimte te bieden aan beginnende senioren. Anno 2020 bestaat de Blues uit een voltallig recreantenteam alsmede een competitieteam dat uitkomt in de 5e divisie. Over het algemeen is de een gemixt team Blues dat wordt gedefinieerd door de grote diversiteit aan niveaus, leeftijden en nationaliteiten. Leeftijden vallen grofweg tussen de 20 en 60 jaar en meer dan 10 verschillende nationaliteiten zijn binnen het team vertegenwoordigd. Ondertussen zijn de Blues het grootste team dat in Leiden traint met meer dan 40 leden verdeeld over 2 teams.

Wij geloven dat het nooit te laat is om te beginnen met ijshockey en dat is waarom we altijd ervoor hebben gestaan om mensen met weinig tot geen ervaring een plek te geven om het spel te spelen en te leren. En ondanks dat de resultaten op het ijs niet altijd van de hoogste plank komen, zijn we nog altijd ongeslagen in de 4e periode!

Het Competitieteam vertegenwoordigt Leiden in de 5e Divisie Noord, terwijl het Recreantenteam zich richt op gezelligheid door middel van vriendschappelijke wedstrijden tegen soortgelijke teams. Het Competitieteam traint op donderdag tussen 22:00 en 23:30, en het Recreantenteam traint op zaterdagen tussen 20:15 en 21:15.

Teamleiders:
Competitie: Henk Neuman
Recreanten: Jean-Claude Guia

Trainers:
Competitie: Filip Parlevliet
Recreanten: Maurice van Osta & Hans van Rijssel

Teamadministratie: Vincent Chang

Try-out
Wil je een tryout doen? Stuur ons dan een mailtje! Als er ruimte is in het team en de tryout beide partijen bevalt kan je bij de Blues instromen.