Nieuwe teamsport proberen? Leer schaatsen bij de IJshockeyschool Leiden

Share
bij de ijshockeyschool Leiden Lions leren kinderen schaatsen

Op zoek naar een nieuwe teamsport?

Ben je op zoek naar een nieuwe teamsport in Leiden voor je kind, bijvoorbeeld omdat ze net starten met sport? Dan is ijshockey een super leuk alternatief voor voetbal, hockey en rugby. Een teamsport met veel snelheid en behendigheid zorgen voor een uitstekende ontwikkeling van de co√∂rdinatie en balans van je kind en bevorderd het teamgevoel in een hechte club van enthousiaste ouders en kinderen. En daarnaast… is het gewoon cool!

Vanaf 10 oktober 2020 start de IJshockeyschool in de Schaatshal Leiden weer. De IJshockeyschool is speciaal voor meisjes en jongens tussen de 4 en 12 jaar oud die graag kennis willen maken met de teamsport IJshockey.

De IJshockeyschool speelt vanaf 10 oktober tot en met 27 februari elke zaterdag van 16.15-17.15 uur. Je hoeft geen goede skater te zijn en vaardigheden zijn absoluut niet nodig. Het enige wat je nodig hebt is geweldige sportiviteit en enthousiasme. Wij helpen je met de rest.

Een nieuwe teamsport proberen?

Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud zijn welkom om een keer te komen proberen. De eerste 2 lessen zijn gratis. Vind je het nog een beetje spannend dan kan je natuurlijk ook een keer komen kijken naar de leukste teamsport die er is!

Info en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden mail je naar ijshockeyschool@leiden.nl of vul het aanmeldformulier hieronder in.

  Gegevens kind

  Gegevens ouder/voogd

  Opmerkingen


  kinderen leren schaatsen bij de ijshockeyschool Leiden Lions
  plezier meken bij de ijshockeyschool Leiden Lions
  vallen en opstaan bij de ijshockeyschool Leiden Lions
  bij de ijshockeyschool Leiden Lions leren kinderen schaatsen

  Nieuwsbrief

  Volg Leiden Lions op het scherpst van de schaats en abonneer je op onze nieuwsbrief.